Les normes de l'equip


Una vegada ja consolidat l'equip s'ha arribat al consens de les normes fonamentals que cada membre haurà de seguir amb la finalitat de mantenir una harmonia, ambient i flux de treball. Les normes establertes han estat les següents:


  • Que cada membre mantingui la seguretat i confiança d'expressar totes les opinions i idees als altres integrants sense importar que aquestes opinions siguin oposades o diferents, sempre que prevalgui el respecte.


  • El repartiment de tasques haurà de ser equilibrat i equitatiu, procurant que cadascuna d'aquestes vagi concorde a les habilitats de cada membre.


  • Seguir el flux de treball establert prèviament. Això amb la finalitat de no trencar la cadena de treball i tasques que tot l'equip hagi estat realitzant.


  • No desviar-se de l'objectiu principal del projecte, no obstant això, el bon ambient de treball serà indispensable per a l'efectivitat d'aquesta labor.


  • Compromís per cada integrant de l'equip cap al projecte. Aspectes que demostraran això seran la puntualitat, respecte, responsabilitat i fins i tot, el fet d'estar disposat a fer activitats relacionades al projecte a casa.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Imatge corporativa

Estem amb la constitució de l'empresa