Creació dels grups


De cara a la creació d'un nou projecte empresarial de l'IES Maria Àngels Cardona, els alumnes Samanta, Dennis, Guillem, Michel i Joan no van passar a formar part del mateix grup per casualitat, sinó que van utilitzar un mètode molt dinàmic i pràctic.

La tutora Cati Moll va preparar unes activitats amb la finalitat que els components de cada grup tinguessin clar amb qui es complementarien millor, per exemple ho van fer a través d'un DAFO personal que cadascun d'ells van escriure, a través d'una diana que de manera individual i sincera van exposar; si eren experimentadors, exploradors, generadors d'idees, perfeccionistes, etc.

També van contar a la resta de companys com van ser les seves infàncies, aficions, gustos, que barreres consideraven que tenien i van poder conèixer-se millor entre ells.

Quan van finalitzar aquestes tasques proposades per la tutora, van col·locar en un post-it de forma individual els seus noms, que podien aportar al grup i perquè volien ser triats, aquests pòsits estaven classificats per colors: groc, verd, vermell i blau i depenent de la seva personalitat se'ls va ser assignat un color diferent.

Una vegada assignats els colors per persones, els grups van ser formats entre ells, decisió que els alumnes van prendre quan van poder llegir en els pòsits que aportaven cadascun i quina era la seva personalitat.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Estem pensant la idea de negoci

Les normes de l'equip

Elecció dels noms de les aplicacions