Elecció dels noms de les aplicacions

 

El grup del projecte d'empresa a l'aula format per Denis, Michelle, Joan, Guiem i Samanta, han treballat aquesta setmana en l'elecció de nom de l'empresa, logos i eslògans.

En primer lloc, van celebrar una reunió per a acabar de definir la idea del projecte i resoldre possibles dubtes generats.

 

Una vegada van resoldre tots aquests dubtes i els va quedar clar de què tractava la idea de negoci, van donar regna a la seva imaginació per a donar-li un nom i una imatge corporativa.

Per a això, es van reunir de nou i en un paper van apuntar propostes de noms, paraules clau, significatives, etc.

 

I en finalitzar, van votar cadascun d'ells per a veure com era el nom guanyador.

 

Finalment, van triar el nom de Fuita per a l'empresa, acrònim que significa: Estudiants, capaços d'emprendre.

 

Però, no obstant això, amb el nom triat, els va sorgir la idea que com anaven a crear dues aplicacions diferents, una assignada perquè les empreses i particulars poguessin obtenir dades interessants sobre com estalviar recursos i l'altra dedicada a vendre estadístiques basades en dades recollides a tercers.

 

Per a això, van pensar molt detingudament el nom de cada aplicació perquè fossin més personalitzades per al públic objectiu.

 

El nom triat per a l'aplicació d'estalvi de recursos va ser "Talvi" que prové d'Estalvi i indica breument que és una aplicació per a estalviar.

 

Per a l'aplicació de la venda d'estadístiques a tercers, es van decantar per "Ecodata", nom que significa ecològic i dades, van triar aquest nom perquè els clients sabessin clarament que a través de les dades podien aconseguir un camí més ecològic i net per a tots nosaltres.

 

Una vegada, van tenir tots els noms triats, es van posar a la feina a triar un logo per a cada aplicació i un eslògan, això ho van fer de nou per a personalitzar més cada aplicació.

 

Per a això es van dividir en dos grups i cadascun d'ells, va crear un logo i un eslògan que més tard va ser compartit amb la resta per a consensuar el resultat final.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Creació del video del projecte

Estem pensant la idea de negoci

Creació enquestes per al client ideal