L’elecció i resolució del problema

El següent pas que ha realitzat l'equip del Mª Angels Cardona ha estat treballar en l'elecció del problema i la seva resolució. Aquestes tasques les van dur a terme de manera individual des de l'aula i les seves cases. Com podreu comprovar en les fotos adjuntes a continuació primer van fer una tasca anomenada escenaris i problemes en el qual cadascun van recollir els problemes visualitzats, la seva importància, eficiència i viabilitat, per a posteriorment poder posar-los en un rànquing de més a menys importants. Quan van tenir seleccionat el més important, van fer també de manera individual una anàlisi del problema triat contestant a preguntes tan simples però de gran rellevància com:


                   Quin és el problema? Per què passa? 

                   A qui afecta? Quants són?

                   És un problema greu per a ells? 

                   Què us fa pensar que el podreu solucionar?

                   Hi ha algun motiu especial pel qual l’hàgiu seleccionat?


En acabar amb aquestes tasques, de manera individual també van fer una recerca des de les seves cases, a través d'entrevistes, vídeos, informes... Etc. a través del qual van poder realitzar una recerca sobre que sabien del problema, actualment que hi ha triat per a intentar solucionar-lo, que és el que no saben i que capacitats com a equip tindrien per a poder solucionar-ho.



Una vegada acabades aquestes tasques, van identificar subproblemes que radicaven d'aquest i que poguessin tenir una possible solució.

I ja si, per a finalitzar, tot el grup format pels cinc integrants, ja amb el problema detectat i amb la recerca feta van crear una llista de manera col·lectiva i debatuda entre ells sobre les possibles solucions que poguessin radicar o millorar el problema derivat dels carburants i de les emissions de CO₂.










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Estem pensant la idea de negoci

Les normes de l'equip

Elecció dels noms de les aplicacions